Oooips..

Du har jag glömt att uppdatera ett tag här, ser jag.. Skolan har ju börjat, vi har åkt på klassresa till gotland i tre dagar... (Det var jättekul!) Ja, simningen har satt igång igen.. Idag tränade jag. Blev helt slut... Är det jag som är dålig eller vi som kör hårt? Hm, nu finns det ett par tusen saker jag behöver göra inom loppet av en halvtimme, så jag bör avsluta detta inlägget här och nu. Får försöka hinna med ett mer sammanhängande och mer innehållsfullt inlägg imorron. Hare brao!


 Vet inte om bilden håller högsta kvalité direkt men men...

Efter regn kommer sol.

Ledsen att jag inte hann skriva igår, blev mkt sent, och blev tvungen att gå diirekt i säng. Jag var i alla fall inne i stan igår. På ung08, där jag bland annat fick göra nått med en 77 kg tung docka. :O Verkar som om all träning gett resultat.. För det fick jag en knapp, och på den knappen stod det "När jag blir stor ska jag bli POLIS". Jaa, varför inte? :P Idag har det regnat, och regnat, och regnat. Steg upp, åt frukost, satte på tvn, fattade beslutet att det inte fanns något kul program, gick ner, satte på datorn, gjorde mig i ordning och fastnade framför skärmen. Har som vanligt pendlat mellan Tv och dator idag, men nu på kvällen, kom bästisen Erica hem från Skåne. Tack! Mina två sista sommarlovsdagar är räddare! Som
sagt; Efter regn kommer sol. 


  


Had enough now..

Nu har jag fått nog av tråkiga hemmadagar vid datorn och/eller vid TV:n.. Imorrn ska jag ge mig ut! PUUNKT SLUT! Idag har jag haft en såå intressant dag... Jag har varierat mig rätt så mkt. Dator, Tv, Dator, Tv. ÄÄÄTA (ojj, inte dator!?) O.s.v... Men jag har kommit fram till att jag kan hela texter till många utav låtarna på bolibompa, jaa, t.e.x Lilla röda traktorn, Meckar Micke med flera. Jag kan sjunga med när jag tittar på dem. (Jag tittar endast för att jag har extreemt tråkigt..)

    

Filmtaajm!

Idag var Viola här. Vi var rätt så normala, faktiskt. (Vi brukar flabba runt som fan hela tiden) Vi kollade på en massa täntfilmer hela dagen, och ungefär klockan nio begav vi oss ner till min skola, och lekte på skolgården. (Undrar om man får det) Jag gick frivilligt till skolan på ett lov! :O Oootrooligt! XD ( kort inlägg. (: )Varför rubrik?

Jag orkar inte ha någon riktig rubrk till detta inlägg, eller, jag kommer inte på någon helt enkelt. Igår hade jag ingen direkt tid att skriva. Men, jag var på Gröna Lund hela dagen. Tillsammans med kompisen Hannah. Har dessvärre inga bilder att lägga upp. Åkte nästan allt! (hade det som mål) Fritt fall för första gången, Oooooh! Och Jetline (stor berg och dalbana för de som inte vet) fastnade uppe i luften ett antal gånger. Jag satt som tur var aldrig i. De fick till slut stänga av den. Men jag hann åka den två gånger. (: Idag då, jo idag hade jag tänkt ha en "chocklad i-min-ensamhet-dag" och kolla på min lillebrors alla tusentals filmer, men, jag blev fast vid datorn, får se om jag lyckas palla mig iväg härifrån.


RSS 2.0