Dålig uppdatering

Både mitt huvud och min dator är tom, huvudet på ideer och datorn tom på bilder. Men, jag skriver detta dels för att hålla bloggen en aaaning vid liv, och för att jag fått vissa (okej, ett) önskemål om uppdatering. ^^ Och så har jag inte haft särskilt mycket tid, jag har tränat både morgon och kväll de senaste dagarna, och idag ska vi ut med simgruppen och spela Laser Dom (dome??) så det kanske dröjer ett par dagar. Eller kanske jag rent av skriver mer ikväll? Hare bra i alla fall, mina 1000 läsare! (N0t)

Agnes dissar

(Woho! Jag kom på en rubrik, passande till inlägget!) Jo, men det är så, att jag just nu känner för att skriva något taskigt om mitt dataspel!
Eftersom det vägrar fungera som det ska. Det handlar om The SIMS 2, jag kan inte installera fler Expansionspaket, (har redan installerat 4 st)
det blir helt flimrigt på skärmen! Jag blir så sur! Nu måste jag åka och lämna tillbaaaaka spelet. Men i och för sej,
det är ju roligt att få komma ut lite, en dag som denna, då jag antagligen annars bara skulle suttit vid datorn...
Nu får jag något att göra och så får man roligt sällskap med sej...
Tack för mej, leverpastej!


Agnes hatar att skriva rubriker

Som sagt, jag kan aldrig komma på en bra kommentar, verkligen, aldrig! I alla fall, så har jag och Erica tillbringat gårdagen på Lidingö, hemma hos Kristin. Mycket trevligt, och där sov vi också över. Och idag så åkte vi alla tre in till Slussen, för att där träffa Sara och Jenny, och ha en liten Sports camp återträff. Det blev fika på Wayne's Coffee, och sedan en glass på Mc Donken (Mc Donald's). Och sedan var det hem och träna, och så sitter vi här, jag och Erica. Nog borde vi sova, men jag kände mig tvungen till att skriva lite här.


Agnes är tråkig

Just nu har Agnes absolut ingenting att skriva om, eftersom hon är frukansvärt trött, och har haft en normal-tråkig dag. Skola-hemma-träna-hemma-sova... Och hon tror heller inte någon uppriktigt sagt skulle uppskatta ett inlägg om dagens händelser...


Fetisch dag

Idag känner jag mig riktigt slapp. Jag hade ingen träning idag, så jag slängde mig framför teven med en macka när jag kom hem. Och så gick jag ner till min dator och spelade lite Zoo Tycoon, och checkade bilddagboken. Men mina föräldrar tyckte det var hög tid att göra något, alla tillsammans, så vi åkte på restaurant. När jag kom till baka började jag spela ännu mera Zoo Tycoon, och där sitter jag fortfarande fast...(Lite fler bilder från i Söndags)
Förseningar... Bildattack!

Nu har jag skrivit tre dagar i rad! :O Nu kommer lite fler bilder från min fotorunda igår, och lite bilder på mej som Erica (www.oiture.blogg.se) tog på mig. Dessutom har Erica nu skickat mig bilderna från "Marabou-dagen", som var för så länge sedan, den dagen då vi (Okej, då erica) vann så mycket choklad på Gröna Lund. Njut nu!


Foto | Erica W
Modell | Jag


Foto | Erica W
Modell | Jag


Foto | Jag


Foto | Jag

Och nu, bilder från Maraboudagen!


Foto | Erica W
Modell | Jag


Foto | Erica W
Modell | Jag


Foto | Jag
Modell | Erica W

 
Foto | Jag
Modell | Erica W

Duktigt, huh?

Jag känner mig så duktig. Jag skrev både idag, och igår! Två dagar i rad. Bra tycker jag! Kanske beror det på att jag inte har haft mycket att göra idag, jag var ute och fotograferade väldigt mycket. Och så tränade jag såklart också. Men några bra bilder blev det allt idag! Och Så gick jag och Erica (www.oiture.blogg.se) ut i skogen. Tanken var att få ännu fler bilder, men min kameras batterier dog, och hennes kamera nummer två fattade inte jag mig på. Så för mig blev det mest modellerande för Erica, och mer som en vanlig skogspromenad. Tack tack igen!

Nu attans!

.. Så ska jag ta tag i denna blogg! Så smått i alla fall, steg ett blir att uppdatera oftare, och lägag in fler bilder. Måste nog ge mig ut på en fotorunda snart. Och skaffa mig en egen kamera! Min dator ekar tom! Tack så mycket, alla mina 4.000.000.000 läsare, för att ni finns. (Noot, typ ingen läser ju detta ^^, utom möjligtvis mina vänner..?) Om du läser denna blogg, (vilket jag förmodar att du inte gör) så skriv vad du heter, din ålder och kanske något annat om dej själv! Tack tack!RSS 2.0