OF THE DAY

Dagens..;
Underhåll: Coldplay, The sounds & senare ikväll fest tsm m. bl.a E
Kläder: Jeans, oversize... Senare; Paarty (a)
Mat: Godis..?
Mening: Fortf. "Hej du glade, ta en spade, och gräv ner dig, så slipper jag se dig!"
Tidsfördriv: Dator, Twilight <33
Humör: Just nu, uttråkad 
Borde-göra: Städa
Tips: Ät inte för mycket godis, du blir full i magen! 


DAGENS MENING

Som jag och kompisen skrattat åt den;

Hej du glade, Ta en spade, Och gräv ner dig, Så jag slipper se dig!

I'M BACK

Sure I am, nu med bilder dessutom, men jag nöjer mig med två till detta inlägg.. xD (lat)
Jag mår bra, jag är inte död. Hoppas inte ni är döda ni heller! ;O
Jag orkar inte riktigt svara på alla kommentarer jag får, men det är inte så att jag bara struntar i dem!
Oooh nej! Jag blir JÄTTEGLAD verkligen när ni kommenterar! Fortsätt med det! (Och prenumerera
gärna också!) Nu har prov/diagnos-tiderna dragit igång här med, även om de inte är så seriösa,
har vi ett prov i ett ämne ställs alla ordinare läxor i alla andra ämen in... Jag tror inte vi inser vilken
lyx vi lever i just nu... Och snart drar även tävlings-tiderna igång! Härligt! Här ska simmas! Fick
också reda på att jag ska tävla på min födelsedag den 14:e februari! (alla hjärtans dag) ;)
Anyway. Kommer kanske uppdatera lite under helgen!

P.s (Vem sjutton skriver P.s nuförtiden??) Iaf, läs Twilight/Om jag kunde drömma, jag är fast! D.s


Sömnigare stad finns inte. Inte en människa ute.


Bara smått redigerad bild.

LÅNGTRÅKIGT INLÄGG

Jag vet nte varför jag alltid ursäktar mig med mina rubriker, detta kommer å andra sidan bli ett tråkigt inlägg men i alla fall... Jag har inte mycket att skriva. Har inte orkat ladda över några bilder till datorn och heller inte redigerat några gamla, jag är trött dygnet runt och har nu blivit drabbad av Twilight-sjukan... Hemskt! (Rättare sagt Om jag kunde drömma-sjukan) Läser de timmarna på dygnet jag inte äter, sover, går i skolan (iofsdär med) eller tränar. Annars alltid... Men den lär ta slut och jag får vänta tills min födelsedag i februar på del 2 och 3... Hemskt det med!^
 
Och det här med att jag skulle börja skriva varje dag.. Naaeh..? Jag har inte tid, ork eller... Eeh.. Ork... ^^ Hur som helst ska jag någon dag, kanske... På.... Fredag (?) ladda över mina bilder och sätta in dem på bloggen på ett eller annat vis..

Nu slog det mig just att jag har mycket att göra denna vecka. DEN ÄR JU FULLSMÄCKAD! Idag var det i alla fall hyvsat lugnt i skolan men sedan var det träning och nu är jag slut. Imorgon är det mycket i skolan (jag ska skriva ett brev till kronprinsessan eftersom jag är ordförande i elevrådet..?) och gå på kosföreläsning på kvällen..? Resten av veckan blir föööör tråkig att läsa om, tro mig. Skola träna skola träna SOVAA. Och på fredag är det engelska diagnos (slash prov) ... Önska mig lycka till så ska jag försöka få fart på bloggandet, och glöm inte att besöka och prenumerera på min och Ericas nystartade blogg! [länk] TACK O HEJ!

Tråkigt huh?

KLICKA BESÖK PRENUMENERA


URSÄKT

(Främst till er som varit inne på Ericas blogg)
Erica och jag hade en så kallad "ful-foto-session" idag, och det innebär ju då att man ser så ful ut som möjligt på bilderna... Och då till ursäkten, Erica har ju då nu laddat upp denna/dessa bilder på mig, och jag ser ju inte klok ut, nej. (Hon har tillstånd såklart) MEN! Då kan jag komma med ursäkten att jag faktiskt KAN se normal ut på bild... Och en dag har hon lovat att jag ska få ta fulfoton på henne och ladda upp de här, så håll utkik! ;)

(För övrigt så ska jag ut i helgen och forografera, för just nu finns det ju typ 0% bilder här..)

-.-

(Förtydligar -.- ;  jag hatar rubriker!) 
Jag lyckades inte riktigt hålla ett inlägg om dagen, men jag tränar till långt in på kvällen och sedan stupar jag i säng.. Om jag inte bestämmer mig för att läsa i typ 3 timmar också... ^^ (Vilket jag ofta gör) MEN, igår tror jag att jag lyckades somna innan halv elva, och tror jag ska köra på samma teknik inatt! Sov ju liksom 9 timmar, skitbra ju! Snart kommer fler bilder.. Hoppas jag. Och vårat lilla projekt lär snart komma i bruk... 


BACK IN BUSINESS


Kan kanske få bjuda på en liten egobild?

(Stavning ang. rubrik?)
And so I'm back in business!
Jag verkar mirakulöst fått bloggorken tillbaka och kommer nu börja blogga mera mera mera! Förhoppningsvis ska jag försöka lyckas med minst ett inlägg om dagen! Jag och min så trogna vän Erica håller på med ett litet projekt, som jag meddelar om när det är klart. Men just nu ska jag bara ta det lugnt. Sitta framför datorn, (som alltid) och försöka komma i säng tidigt. Helst innan klockan tio! ;O 

ORK..?

SORRY about the fördröjning! Har typ ingen bloggork, eller ideér, och dessutom tar skolan kål på mig, även om den inte tär så mycket på min fritid, men jag har fått dåligt med sömn på sistonde och ska försöka komma tillbaka i gamla vanor. Hinner heller inte alltid med alla kommentarer, men jag försöker, tro mig! xD
Och tack alla som nu prenumererar på nin blogg! Snart uppe i 10! Coolt! ;)

HOT! HOT!

          HOTHOTHOT | HOTHOT | HOTHOTHOTHOT | HOTHOT | HOT | HOT | HOOOOT !



Fett överredigerad, men jag tyckte den blev bra så.. xD

INTERNET IS BACK

YESS. Pappan här i huset fixade det! Nu finns det internet här! Så därför kommer tre bilder från den lilla trippen till Småland här nedan.


Det är fint att åka genom Sverige (a)


Nyköpingsbro har mkt godis!


Jag fick lite godisnojja.




ECKSJUSMI

Ursäkta mig, (Förtydligar rubrik) jag har ju då som sagt inget internet på min dator i mitt rum vilket innebär att jag måste sitta på familjens dator.... Egentligen ska ju inte det vara ågot större problem, men jag får ont i ögonen av att sitta vid den.. (?) (a) I alla fall... Jag har en massor med bilder jag tagit nyligen, som antingen är inladdade i min dator, eller är kvar i kameran, men jag tror att det kaaaaaaaanske kan finns en och annan även i denna dator..? Kan ju kolla..
(*kollar efter bilder*)

(Inga bilder funna, för fula....) XD (Men däremot hittade jag gamla videos från när jag gick i sisådär tredjeklassXD Detta kommer underhållamig resten av kvällen, LUUGNT.


HEMMA, DÖD, BLOGGKOLL

Kort sagt;
Hemma nu. Internet dött. 1 biljon inlägg på bloggkoll...?

(Längre lägesrapport;)
Som sagt hemma nu sedan några dagar tillbaka, efter att ha varit i Småland ett par dagar. Jag möttes av en internet-död på min dator, och en trilljon eller biljon inlägg på bloggkoll. Tack ska ni ha! ;)
Kmmer alltså inte hinna läsa alla inlägg. (Ha medförstående.... Finns det nått som heter medförstående?)
Hoppas på att min dator snarast kryar på sig, så länge; .... (Kan inga bra avsked..)

BAJ BAJ

Den sjunde kommer jag tillbaka. Nu blir det småland och farfar med familjen. Usch vad mycket inlägg på bloggkoll jag kommer att ha!!! UUUSCH VILL INTE ENS TÄNKA PÅ DET! Hoppas att jag kan plugga av lite när jag är där... Han har väl dator..? I alla fall! Ha det bra!

GOTT NYTT ÅR...

... I efterskott får man väl ta och säga. Gårdagen var lyckad vill jag lova. Vänner till familjen kom och vi hade så trevligt så. God mat, och mycket datorspelande. För min och min kompis Helenas del blev det en del the SIMS 2, och för brodern min och hans kompis.... Något spel jag inte kan namnet på. Ett medeltida krigarspel, baserat på Sagan om ringen triologin... Vännerna sov över och idag, första dagen på 2009, tillbringade vi ute på sjön. Dock inte i båt, utan på enbart skor eller skridskor. Och med kameran i hand...


Tyckte att grillen var lite fyverkeri i sig självt XD


 


Fick absolut bara dåliga fyverkeribilder...


 


Is...


Hopp på is...


Kedja i is....

Vet inte varför jag skriver under varje bild vad det är man ser... Ni har väl ögon?




 


RSS 2.0