DESIGNEN UPPE

WOHO. Ännu en ny design. Denna blev ju då lite vinterinspirerad, men den lär sedan bytas ut mot en uta alla små vinter/jul-detaljer.

Verkar som om Tomten glömt sin luva här? Och så är det någon som gjort massa snölyktor överallt... Det finns mycket att se ;)

FYFAN VAD JAG HATAR RUBRIKER

Jag har sagt det förut, och ni lär höra mig säga det igen.... JAG HATAR ATT SKRIVA RUBRIKER! (a)
Så därför orkade jag inte komma på någon ens vettig nu heller.... xD
Jag har nu tråkigt, och håller på med en ny bloggdesign denna är ju då som sagt bara tillfällig. Ville ta tag i tyglarna själv helt och hållet och... SO I DID ;D En ny kommer då inom kort, men just nu har Paint.Net lite svåra problem hos mig, så jag ska försöka gå in på det senare och fortsätta.
Eftersom jag älskar att ladda upp bilder, så kommer nu YTTERLIGARE två bilder från min "frostpromenad"...

T.R.Ö.T.T

- SOM BARA DEN! Kom hem vid klockan två igår kväll efter barnvaktningen, och så skulle man ju då självklart upp idag klockan sju för att sedan vara klar i simhallen klockan halv nio. Men roligt som det är att simma går jag på träningen i alla fall. Kände att det gick rackarns bra idag faktiskt, trots att jag bara sov cirka 4.5 timmar. Tror nog ändå att jag ska ta och titta på en film nu i alla fall. Snart ramlar jag ihop, och man vill ju inte ge vika innan tolvslaget imorgon! ;O
Tänkte att jag också kunde ladda upp lite fler bilder från min "frostvandring" ^^
(Oredigerade)

BARNVAKT FÖR VAD?

hallojsan ooojjsan allihioooooupaa! Jag är "liiite" väldigt rastlös just nu, har suttit barnvakt (har bärbar med mig) i typ... Vad blir det..? Fyra timmar om inte mer. Har hunnit kolla på två filmer och kollar nu på en tredje. Får åka hem vid ett... Och nu är den 12.. Men... I alla fall så får jag bra betalt, så jag fattar inte riktigt vitsen, jag får sitta här och kolla på film och äta snacks, och för det får jag pengar? Haha. Som gjort för mig XD Underhåll mig... ^^

ÄNTLIGEN...

... Kommer nu svaret på min lilla gissa vad tävling.PAKETSNÖRE! INGEN GISSADE RÄTT! XD

Visserligen finns det paket med på bilden (vilket många svarade) men det är lixom inte det man ser... XD

FROSTFOTO

Nuuuuuuu niiiii! Så har jag varit ute och fotat ännu mer med kameran. Och frost fanns det gott om denna förmiddag, så många frostbilder blev det. Träffade också på katten Toska på min promenad. Måste säga att hon är svår att fånga på bild... RIKTIGT svår. Men jag lyckades någolunda i alla fall... (:Dessutom lyckades jag ta den när hon jamade ^^

TRÅKIGT

USCH, så jag hatar att skriva rubriker! Det är så jobbigt! Mina rubriker blir dessutom alltid så dåliga! XD
I A F... Jag antar att min rubrik ändå har något med inlägget att göra, för att just nu har jag tråkigast på jorden. Visserligen har jag en massa saker som borde göras, men jag oooooorkar inte! ^^ Städningen blev jag inte riktigt klar med igår, har en av två bokhyllor kvar att rensa... Men snyggt blev det efter min städning igår! Jag kom fram till att jag måste rensa böcker... Jag har säkert 200 bara i mitt rum. Och somliga står i bokhyllor på övervåningen eller här i hallen på nedervåningen. 

Om ni nu skulle ha lika tråkigt som mig, så kan ni ta och lyssna på Coldplay, för de låtarna är så SVORDOM bra!Vad tycker du om Coldplay? Om du inte hört talas om dem, kan du nöja dig med att lyssna på denna låt, eller gå in och sök på Youtube.

STÄDNING

Här städas det nu för fullt,
men några före och efterbilder lär det knappast bli... Jag kommer hålla på med städningen (vid datorn) ända till dess att jag går och lägger mig tror jag. Men snyggt blir det! Synd bara att allt ska ner när vi målar om.... Ehe, och det kom jag att tänka på nu? ÅÅÅÅH! Aja.....
Här är i alla fall lite bilder jag tog ute idag med nya kameran.

Misslyckad bild som blev lite cool XD

ÄNDRADE PLANER

Eftersom det dumma hotellet, i den lilla staden där mina morföräldrar bor inte gick att få tag på, så får vi stanna hemma och åka en annan gång... XD
Idag ska jag nog bara ta det lugnt och inviga min nya kamera med lite naturbilder! Jag erbjöd mig också att storstäda hela mitt rum, vilket jag inte kan förstå varför jag gjorde, men sagt är sagt. Så nu behöver jag nog börja städa... Före och efter -bilder kommer om det önskas..?

BLOGGDESIGN

... Det mesta klarade jag själv, men lite hjälp fick jag av Frida. (Med att sätta in den)
Den kommer nog bli rätt tillfällig, jag lade in de ända bilder jag tagit med min nya kamera, så sed kommer nog en ny. Just nu ser det ju lite typ... Tomt ut. Ska försöka göra något åt det... I vilket fall som helst, hejdå, och vi ses på söndag!

NU DRAR JAG

Nu drar jag och min älskade kamera till mormor och morfar. Kommer hem på söndag och åker imorgon. Så... Det innebär att jag inte kommer kunna blogga EN HEL DAG! ;O OH NO! Ni får stå ut, jag får stå ut. Så ses vi på söndag! 
(Jag håller på med en ny bloggdesign, om det nu kunde vara intressant att veta.)   (:

GUESS WHAT'

GUESS WHAAAAAAAAT....!? I'VE GOT A SYSTEMKAMERA!!! XD
And.... I'M LOVIN IT' ^^
Det blev dock ingen EOS 450D, utan en EOS 1000D. Den må vara något sämre, men den var billigare, och så fick man en fotoskrivare till om man köpte den på expert. Smaaaaart, huh? Självklart har jag redan fotat. Så därför laddar jag nu upp vissa bilder.


Dessvärre fick jag inte länka till denna underbara tjej, men ni kan ju gissa vem det är?


Fotografen själv, med den nya kameran.
YES, jag lyckades äntligen med oskärpa XD ^^

Och mer kommer ni få se av denna kamera!

JULFOTO

Imorgon, imorgon, vet ni... DÅ får jag min efterlängtade kamera. Erica, fick sin igår, så jag fick provfotografera lite. Hoppas ni haft en bra jul och önskar er en god fortsättning!Lite svårigheter vid uppladdning ser jag nu, ni får stå ut... ;)

OJOJ

Usch. Nu ser min meny utt som den gör, dessvärre. Såkade återställa kodmallen, skiit. Har ändrat så mycket jag kan just nu, och den kommer återställas. Vänta lite bara. :D

GOD JUL nr 2

GOD JUL, GOD JUL PÅ ER ALLA - igen.
Här kommer de bilder jag talade om!


Gjord av mig i slöjden. Blev nöjd. Faktiskt gjorde jag dne på en enda lektion!


Denna ballerina hänger i våran gran. Nästan det enda som inte går i guld-rött.


Adventsstjärnan.
Kanske lite sent nu, men i alla fall.Till sist,
vill jag bara säga att jag faktiskt fick det jag önskade mig mest av allt denna jul;..... EN SYSTEMKAMERA!
Visserligen bara ett papper med en bild på den, men i alla fall...^^ Faktum är att vi ska köpa den nu i mellandagsrean. SMAAAART HUH? Det blev en himlans massor med elektronikprylar i år. Jag fick min kamera, bror min fick en ny dator och en ny skärm, tillsammans fick jag och bror min en platteve och en dvd/vhs spelare. Och så fick vi en del andra stora paket. Jag fick en skrivbordsstol, och han ett skrivbord och en "mysstol". Plus en massa småpaket. Tror att det sammanlagt blev 53 paket till hela familjen. HUJJA! GOD JUL!

EDIT: Ursäkta de dåliga bilderna, det blev lite fel när jag redigerade, somliga fick en liten extra rand på sidan ser jag nu. Jag måste nog ha slarvat lite... Jag bättrar mig till nästa gång. :)

GOD JUL!

-JULBILDER KOMMER- VAD KAN MAN SÄGA MER ÄN GOD JUL? GOD JUL!

DAN FÖRE DOPPAREDAN

GODER EFTERMIDDAG! Dan före dopparedan idag... Härligt. Men sen då? När julen är över? Då är det ju inge kul... Fast då är det ju snart nyår...Och sedan min födelsedag, så man kan ju längta till annat. (:

Kan säga så mycket som att nästan ingen har gissat rätt på bilden. Iprincip jo, men inte riktigt. Annars kommer jag länka till dem som haft nästan rätt.
Följ min blogg med bloglovin

GISSA VAD...


Vad kan detta vara? Rätt lätt va? ^^
Nu har jag tråkigt!
Så nu kommer jag lägga upp en "Gissa vad bild". För första gången, och kanske det blir den sista.. Vi får se. Men jag tycker i alla fall att denna är rysligt lätt, så nog borde någon kunna gissa sig till det rätta. Om nu någon vill gissa.... I alla fall... Vinnaren (om det blir någon) länkas till eller (om du inte har blogg/hemsida) så skriver jag upp ditt namn.


FUNDERAR...

Jao, jag funderar mycket jag... Just nu handlar det om en ny bloggdesign... Kanske skulle göra en egen UTAN Ericas hjälp? (a) Men lat som jag är kommer den kanske inte upp förrän... Om..... Ett LÅNGT tag... XD

Min andra fundering handlar om julen... Jakob hade en liten bloggfråga, "Vad betyder julen för dig?". Så jag funderar lite på det... Egentligen inte så mycket. Jag gillar presenterna, och jullovet. Och snön, (som tyvärr lär utebli detta år)
 
Appro på ingenting så brann det i Nacka Forum, när jag var där... De gick ut med det i högtalare och jag fick ngo lite smått panik... Men det var ingen stor brand och man fick snart gå in igen.. 
Och så har jag klippt lugg....  

DÖTT MED STORT DWOHOO! Då hade vi bildtorka igen...... -.-


"Och vi har en bloggpaus som långsamt drar in över bloggen chubb.blogg.se"....
Det är nog lika bra att jag drar igång med en bloggpaus, men varför göra det över lovet? Om man ska blogga är det väl nu? Fast det finns så mycket annat att göra nu ju! Men jag tror inte att pausen kommer förren efter lovet... Det är då jag kommer få mycket att göra.

JULLOV, JULLOV! JIPPIIIIE! Oah! Skönt nu alltså! Och snart är det julafton! Känns ju bara för bra! Tror att jag bara har en enda klapp kvar att köpa, om ens det. Kanske allt är klart..? Vill ha, vill ha en systemkamera nu.... Då skulle jag nog ge mig ut att fota stup i kvarten! Just nu var det ett tag sedan jag tog mig ut på en tur, men däremot hade jag och Erica en liten fotoseccion (stavning?) igår. Hoppas att jag får ladda upp några här eller att Erica laddar upp några hos sig. 

Kanske tar ett tag innan jag uppdaterar igen.. Kanske inte... Men juste! Julafton! Kommer uppdatera senast den 24:e dårå...

USCH

Ja, usch var ordet... Nu ser min blogg sådär tråkig ut igen! Måste ta tag i detta någon gång. Men jag har inte riktigt lust. Jag har inte riktigt lust till att lägga någon större energi på bloggandet, men tror att det kommer tas upp under jullovet. Då kommer jag inte ha mycket att göra, eftersom att denna jul kommer tillbringas helt hemma i Sverige. Och som jag längtar till jul nu! Då kommer jag få min efterläntade systemkamera! OOH! Har dock nu bytt från Canon EOS 1000D till Canon EOS 450D, eftersom... Jag vet inte, men den känns bättre, hehe. Men smarta som vi är här i familjen kommer jag inte få den förrän efter jul, då julrean börjar! Smart huh?

Bildtorka var ordet också... Jag har inga som helst bilder som kan förknippas med ett blogginlägg, eller som jag är särskilt nöjd med. Får väl ta och leta ännu djupare i datorn, men snart kommer det! Vill ha, vill ha  Canon EOS 450D!

DÅLIG UPPDATERING

Jag har sjukt mycket att göra just nu! ...Känns det som... Och ändå går jag bara i sexan, och har inte speciellt mycket läxor, och inga betyg som ska sättas inför terminsavslutningen... Det är träningar hit och träningar dit.. Luciaträningar, och luciauppträdanden, mycket ksa bli klart, julklappar ska köpas. Utan pengar och utan tid... Vet inte ens om jag kommer lägga någon större tid på julklappar i år, jag har gjort julkort.. (a)

Men nu måste jag träna luciasånger! Första uppträdandet är imorgon. Då ett i skolan, och KORT därefter ett med simningen.. Usch usch. Önska mig lycka till!

JAG LEVER

Ursäkta dålig uppdatering.
Men jag har bestämt mig för att dra ner lite på mitt datorsittande... Även om det inte kommer gå något vidare... XD
Jag skriver bara detta för att meddela att jag faktiskt fortfarande är vid liv. Och antagligen kommer vara det ett tag till. Så sköt om er alla, och uppdatera era egna bloggar, för även om jag inte kommer sitta lika mycket vid datorn kommer jag i alla fall gå in på bloggkoll och kolla. Hej!

FEELS LIKE YESTERDAY


När man längtar efter sol och värme...
Det är inget fel med vintern och julen...
Bara det att just nu finns det ingen snö på gatorna... Utan det regnar, det är trist och grått och sådar halvkallt. Så man behöver vantar, men svettas i tjocka och fryser i tunna... (ilandsproblem) Men så snart snön kommer igen ska jag fira, oj oj oj vad jag ska fira! XD


JULAFTON NÄSTA!..?

Jag tycker att julafton känns riiktiigt nära nu! ;O
Faast.. Är den så nära då? Det är ju trots allt 23 dagar kvar.. Och imorgon fortfarande så många som 22 dagar... Hum hum.... Faast. Nära är den ju i alla fall.. När man tänker på hur länge jag gått och väntat. Men i och för sej tror jag inte denna jul kommer bli fuullt så rolig detta år, kanske för att jag redan vet det mesta jag ska få? Systemkameran kostar ju då rätt mkt pengar... Och så fick jag idag (beställde) en baddräkt för 550 kronor.. Kanske inte blir så mycket mer? Meeeeeennn.... JULEN ÄGER IAF! Mohahh. XD


Hittade en massor med gamla bilder i brist på nya... Om man redigerar
dom är de helt okej...?

Vad tycker folket om årets julkalender? Verkar den bra? Det tycker i alla fall jag!! XD


RSS 2.0